Ostalo

    Izjava o privatnosti

    Avia d.o.o., Put Tikulina 4, Zadar, OIB: 68491266720, je društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i poslovne usluge.
    Kroz svoje poslovanje prikupljamo i obrađujemo osobne podatke kupaca i strana zainteresiranih za naše proizvode i usluge. Prikupljeni podaci se obrađuju i čuvaju na transparentan i siguran način prvenstveno poštujući vašu privatnost i u skladu sa zakonima i propisima u Republici Hrvatskoj i Europskoj Uniji

    Kako prikupljamo podatke

    Podatke prikupljamo putem internet stranice www.avia-rentacar.hr koristeći formulare za online rezervaciju vozila, formu za prijavu na newsletter, obrazac za recenzije i chat aplikacija. Za prikupljanje podataka putem internet stranice koristimo https protokol i sigurnosni certifikat (SSL) za enkripciju podataka između računala i servera.

    Koje podatke prikupljamo i obrađujemo

    Putem forme za online rezervaciju vozila na internet stranici prikupljamo slijedeće podatke:
    - ime
    - prezime
    - datum rođenja
    - e-mail adresa
    - telefon
    - ulica
    - mjesto
    - poštanski broj
    - država

    Putem forme za prijavu na newsletter na internet stranici prikupljamo slijedeće podatke:
    - e-mail adresa

    Putem obrasca za recenzije na internet stranici prikupljamo slijedeće podatke:
    - ime i prezime
    - e-mail adresa

    Putem chat aplikacije prikupljamo slijedeće podatke:
    - ime i prezime
    - e-mail adresa

    Prikupljene podatke štitimo i obrađujemo na siguran način. Pristup podacima imaju samo ovlaštene osobe kojima je to nužno za obavljanje njihovog posla.

    Zašto prikupljamo podatke

    Podatke putem forme za online rezervaciju prikupljamo:
    - kako bi mogli zabilježiti rezervaciju
    - za izradu ponude i računa
    - za izradu ugovora
    - za povremene obavijesti koje ćete primati putem e-maila vezano uz naše ponudu i usluge.

    Podatke putem forme za prijavu na newsletter prikupljamo:
    - za povremene obavijesti vezano uz našu ponudu i usluge.

    Podatke putem obrasca za recenzije prikupljamo:
    - kako bi mogli zabilježiti i objaviti recenziju na našoj internet stranici

    Podatke putem chat aplikacije prikupljamo:
    - kako bi mogli odgovoriti na vaš upit
    - za izradu ponude
    - za povremene obavijesti koje ćete primati putem e-maila vezano uz našu ponudu i usluge.

    Osobne podatke prikupljamo i obrađujemo samo u određene i zakonite svrhe te ih dalje ne obrađujemo na način koji nije u skladu sa svrhom za koju su prikupljeni, osim ako nije drugačije propisano zakonom ili na temelju privole.

    S kim dijelimo podatke

    Osobne podatke klijenata ne prodajemo trećim stranama.
    Za potrebe direktnog marketinga koristimo newsletter usluge Mailchimp servisa (The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, Atlanta, Georgia, SAD) koji kao izvršitelj obrade i davatelj usluge postupa po našem nalogu. Izvršitelj obrade je poduzeo potrebne mjere za zaštitu osobnih podataka.
    Za potrebe dodatne komunikacije sa klijentima i zainteresiranim stranama koristimo chat usluge Zendesk servisa (Zendesk, San Francisco, Kalifornija, SAD) koji kao izvršitelj obrade i davatelj usluge postupa po našem nalogu. Izvršitelj obrade je poduzeo potrebne mjere za zaštitu osobnih podataka.
    Za smještaj i distribuciju e-mail pošte koristimo usluge tvrtke Kalelarga.net, Domovinskog rata 2, Zadar, koja kao izvršitelj obrade i davatelj usluge ima osiguran administratorski pristup mail serveru za potrebe održavanja i ispravan rad usluge. Izvršitelj obrade je osigurao korištenje sigurnosnog certifikata (SSL) uz pomoć kojeg su svi osobni podaci prikupljeni putem internet stranice i dostavljeni putem mail servera u potpunosti kriptirani i zaštićeni od zloupotrebe i moguće krađe. Između voditelja obrade i izvršitelja obrade je potpisan Ugovor o povjerljivosti osobnih podataka.
    Uz navedeno podaci se ne ustupaju drugim trećim stranama osim u slučajevima ako pravne državne institucije zatraže te podatke.

    Na koji period prikupljamo podatke

    Prikupljene podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže ili kraće vrijeme čuvanja ili u drugim slučajevima izričito propisanim zakonom.

    Pravo na pristup, izmjenu i ispravak podataka

    U svakom trenutku možete zatražiti uvid u vaše osobne podatke, kao i zatražiti izmjenu ili ispravak podataka slanjem e-mail poruke na e-mail adresu info@avia-rentacar.hr

    Pravo na brisanje osobnih podataka

    U svakom trenutku možete zatražiti brisanje vaših osobnih podataka i to možete učiniti slanjem zahtjeva na e-mail adresu info@avia-rentacar.hr

    Kako štitimo osobne podatke

    Podaci se prikupljaju u digitalnom obliku putem sigurne internet veze zaštićene sigurnosnim certifikatom (SSL). Za razmjenu podataka osobni podaci se kriptiraju te su na taj način zaštićeni od moguće krađe.

    Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »